Wat doen we?

Onze ervaring in de bouw is zichtbaar in veel projecten in Zwolle en omgeving.  Bouwbedrijf Poppe heeft veel tevreden klanten en door mond-tot-mondreclame worden dat er steeds meer.

Behalve voor grotere projecten, kunt u ook contact met ons opnemen voor minder uitgebreide werkzaamheden. Wilt u een nieuw slot, nieuwe garagedeuren (moderne of rustieke) of heeft u een probleem met lekkage? Wij nemen u graag die zorg uit handen en helpen u snel en naar wens.

Uiteraard geven we voor en tijdens de bouw suggesties voor (bouwkundige) oplossingen waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Maar ook als u het werk zelf wilt doen, kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies.

 

Duurzaam

Bouwbedrijf Poppe heeft een visie die gericht is op de toekomst. We gebruiken duurzame materialen, houden rekening met het milieu en natuurlijk met de gezondheid van de bewoners, b.v. door goede ventilatie om vocht, schimmel en ophoping van schadelijke stoffen te voorkomen. Daarnaast werken wij netjes en zorgvuldig, zodat ook hergebruik van materialen mogelijk is.

Duurzaam bouwen is ook bouwen op onderhoudsarme wijze en met robuuste materialen die mooi oud worden. Wij leveren hier graag onze bijdrage aan.

Hoge eisen zijn geen probleem maar een uitdaging voor Bouwbedrijf Poppe.

 

Kwaliteit – onze garantie

Bij Bouwbedrijf Poppe vinden we de kwaliteit van ons werk erg belangrijk. Uw woning, schuur, boerderij of ander project wordt perfect gebouwd. Wij kiezen altijd voor hoogwaardige materialen en in overleg met onze klant werken we aan duurzame oplossingen.

Als u graag wilt weten welke kwaliteit wij leveren en hoe onze garantie werkt, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.